Kansen voor vrijwilligers

De media industrie groeit. Er is grote behoefte aan presentatoren, interviewers, verslaggevers, DJ’s, cameramensen, technici, producenten en beleidsmakers – voor radio of TV. Of je nu senior bent of millennial, voor u of voor jou moet er wel iets bij zijn dat aanspreekt.Begin als vrijwilliger en verbind je kennis en ervaring met de kwesties die in het Vechtdal en daarbuiten leven. Doe mee aan onze training en coaching en sla je vleugels uit vanuit een goede, prettige club.

Radio of TV

Radio

Vechtdal FM is een groep van ongeveer 25 enthousiaste jongeren. Ze maken uitzendingen met een eigen karakter. Evenementen en initiatieven uit de bevolking krijgen uitgebreid aandacht. Meer weten? Stuur een mail met je wensen en mogelijkheden aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Televisie

Ons videokanaal is VechtdalLeeft, bij elkaar zo’n 20 tot 25 vrijwilligers; cameramensen, interviewers, verslaggevers en technici. Met elkaar maken ze gemiddeld meer dan één videoproductie per dag. Iets voor jou? Stuur een mail met je mogelijkheden en interesses naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Professionalisering

Dit is de kern van ons vrijwilligersbeleid, ingegeven door gesprekken met de vrijwilligers van radio en TV (2019). In het najaar van 2020 beginnen we met een opleidingsprogramma voor interviewers.

Kun je schrijven?

Verslaggever worden? Je werkt samen met de hoofdredacteur Geen publicatieplicht, wel afspraken

Formeel..

We sluiten een vrijwilligersovereenkomst Heb je eigen apparatuur? Een auto tot je beschikking? We hebben verschillende vergoedingen.

Belangstelling?

Stuur een mail met je interesses en mogelijkheden naar:

TV: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FM: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ken je iemand? Denk je aan iemand? Wil je iemand stimuleren? Stuur deze pagina naar je netwerk via sociale media.