Kindermiddag ‘Dier maken van afval’ bij De Koppel

Kindermiddag ‘Dier maken van afval’ bij De Koppel

HARDENBERG - Op woensdag 19 juni organiseert De Koppel een kindermiddag. Het onderwerp heeft alles met afval en creativiteit te maken. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.

De middag begint met een inleiding over afval. Want tegenwoordig kan heel veel afval nog gebruikt worden voor iets anders. Daarom scheiden mensen thuis papier, plastic en dergelijke. En ook bij De Koppel wordt van alles bewaard, want ‘wie weet kunnen we daar nog wat mee’. Na deze korte introductie zoeken de kinderen een leuk flesje uit. Ondertussen hebben ze vast en zeker al wel bedacht wat voor een dier ze willen maken. Dat kan een vogel zijn, maar een ander dier is ook goed natuurlijk. Op tafel liggen wol, papier, pijpenragers en kralen. Het kan niet anders dan dat er na afloop een fleurige versiering mee naar huis gaat voor op de vensterbank.

De middag start om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523 27 33 88. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

  • Bron: de Koppel