Opening nieuwe wandelroute Hardenberg op 16 mei

Opening nieuwe wandelroute Hardenberg op 16 mei

HARDENBERG - Er wordt veel gewandeld rondom Hardenberg. Wandelen is gezond, maar het geeft ook tijd om met elkaar te praten. Daarom bedachten drie heren uit Hardenberg de Bezinningswandeling.

Tijdens die wandeling loop je langs 11 bordjes met een inspirerend citaat én een vraag om over door te praten. Een paar thema’s zijn Hoop, Liefde, Geloof, Natuur, Gezondheid, etc. Genoeg om na te denken over de grote vragen in het leven.

De route wordt donderdagavond 16 mei officieel geopend door burgemeester Offinga om 19 uur bij het Witte Kerkje (Scholtensdijk 24). Loop lekker mee! De route is gratis en elk moment te lopen! Benieuwd? Op bezinningswandelinghardenberg.nl vind je meer informatie en kun je de route downloaden. Of haal een papieren versie bij Informatiepunt Regio Hardenberg (Gedempte Haven 6) en diverse kerken.

Wie:

De Bezinningswandeling Hardenberg is een initiatief van Jan Heuver, Bertus Veurink en Jan Kosters. Zij bieden deze wandelroute gratis aan in de hoop dat het mensen een stap dichter bij elkaar brengt.

  • Bron: Jan Kosters