Vierhandig concert in de WHZ hal

Vierhandig concert in de WHZ hal

LEMELERVELD - Op zaterdag 16 maart is er een primeur in de WHZ hal. Gertine Hoefnagel speelt als eerste vrouwelijke organist in de Willem Hendrik Zwart Hal. Zij zal samen met haar partner Wibren Jonkers het Monarke orgel bespelen. Uniek in de orgelwereld een 4-handig concert.

Dit concert is speciaal aan de serie toegevoegd om deze jonge talentvolle artiesten een welverdiend podium te geven. Gertine Hoefnagel heeft haar bachelor studie orgel afgerond aan het Rotterdams conservatorium. Ze deed mee met concoursen en behaalde de derde prijs bij het Quintus Orgelconcours in Kampen.

Wibren Jonkers won prijzen op verschillende concoursen, waaronder de eerst prijs op het Duyschot Orgelconcours (2022) in Amsterdam.

Het belooft een verrassend mooie muzikale avond te worden. Op het programma staat o.a. De Notenkraker (Pjotr Iljitsj Tsjaikovski), Baléro (M. Ravel) en Koraal Wer nur den liben Gott Lässt walten (F. M. Bartholdy). Het volledige programma vindt u op www.huetink-royalmusic.nl

Reserveer tijdig via: 0572-371838 (Huetink), of: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De entreeprijs bedraagt € 15,-- incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang. Er is géén mogelijkheid om te pinnen.

Locatie: Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 Lemelerveld.

  • Bron: Persbericht WHZ hal