Mollink wint van vd Voet bij de Hammerdammer

BALKBRUG - In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld;

G.v.d.Voet speelde tegen G. Mollink, in een boeiende partij die lang gelijk opging kwam v.d.Voet steeds meer in verdrukking, en maakte met een verplichte combinatie doorbraak naar dam om zich nog uit de benarde positie te redden, maar kwam daardoor wel drie schijven achter , Mollink speelde de partij verder goed uit en uiteindelijk pakt hij dan ook de volle winst 0 – 2.

J. Arrindell tegen G. Endeman was een leuke partij, waarin Arrindell toch meer tegenstand krijgt dan hij had verwacht,maar op het einde van de partij moest Endeman toch zijn meerdere erkennen en wint Arrindell 2-0.

J. Bonthuis speelde een mooie partij tegen D. Voort, in een gelijk opgaande partij waarin beiden probeerden het spel naar zich toe te trekken, maar geen van beiden kwam tot een beslissende zet die de partij deed kantelen dus werd besloten tot remise 1-1.

E. Stokvis en J. Braakman maakten er een mooie pot van , ze gaven elkaar geen duimbreed toe, maar halverwege moest Stokvis toch een schijf achterstand toe staan door klein foutje,Braakman kon deze niet verzilveren en in eindspel pakte Stokvis deze schijf terug, en zo eindigt deze partij in remise 1-1.

H. Braakman speelde tegen G. Drent een solide partij, waarin beiden weinig weg gaven, maar in het eindspel kwam Drent met een mooie combinatie toch op winst 0-2.

J.v.d.Vegt en H. Koenderink speelden een mooie partij, waarin v.d Vegt steeds de aanval zocht, maar Koenderink brak telkens de aanval af door steeds goed af te ruilen, dus deze partij eindigt ook in remise 1-1.