Kom naar Huizenpraat!

Kom naar Huizenpraat!

Op maandagavond 27 november kan je aansluiten bij een interactieve avond waar we het thema 'Wooncrisis in beeld: verhalen uit Ommen' gaan behandelen. Je krijgt de kans om wethouder Alice van den Nieuwboer en andere deskundigen vragen te stellen. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in het gebouw Carousel. 

Ben jij een starter op de woningmarkt en weet je niet waar je moet beginnen? Vraag je je af wat de gemeente precies doet? Heb je andere vragen over wonen in Ommen? Dan is dit de avond voor jou. We zullen het hebben over starterswoningen (koop en sociale huur), alternatieve woonvormen en seniorenwoningen. Het doel is om mensen die iets te maken hebben met de woningcrisis verder te helpen en te informeren. Aan de hand van stellingen gaan we met elkaar in gesprek. 

De avond duurt ongeveer anderhalf uur. Aan het einde van de avond is er de mogelijkheid om met elkaar en de deskundigen in gesprek te gaan. 

Voor onszelf is het fijn om een inschatting te hebben van het aantal mensen dat komt. In dit formulier kan je aangeven of je aanwezig bent. Aanmelden is vrijblijven, niet verplicht en geheel anoniem: https://forms.gle/fYjTsHB8cnCpa9yK7

En heb jij nog tips voor ons? Laat dat ook vooral weten! Je kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Bron: Redactie Windesheim