SNO
SNO Nijverdal

Leden SNO Nijverdal gepromoveerd

NIJVERDAL - Bij SNO Nijverdal zijn 16 leden gepromoveerd! Binnen de vereniging is dat natuurlijk een prestatie van formaat.

Jeroen Schorfhaar uit Holten is als assistent-scheidsrechter gepromoveerd naar de (landelijke) vierde divisie. Mike Westemeijer uit Lemelerveld en Ruben van de Beld uit Balkbrug zijn gepromoveerd naar de derde klasse. Mike is actief op de zondag en Ruben fluit zijn wedstrijden op de zaterdag. Dennie Mulder uit Wezep zal volgend seizoen zijn wedstrijden gaan fluiten in de zondag vierde klasse.Daarnaast zijn de volgende arbiters volgend jaar actief bij de eerste elftallen: Thijmen Broekmate (Nijverdal), Eelco Folkersma (Hardenberg), Jurian te Wierik en Huseyin Ilhan (beiden Markelo), Cindy Scholthof (Loo-Bathmen), Frank van Leusen (Lemele), Stijn Lander en Sam van Veen (beiden Zwolle).Voor Sam betreft het zijn tweede achtereenvolgende promotie.Daarnaast is Richard Hultink uit Hardenberg (voor het tweede jaar op rij) gepromoveerd naar de eerste divisie bij de JO 19 teams. Hij zal het komende seizoen in het één na hoogste niveau in het jeugdvoetbal actief zijn. Tevens is Alexander de Jong uit Zwolle gepromoveerd en zal volgend seizoen zijn wedstrijden voornamelijk fluiten in de vierde divisie bij de JO 19 teams, gecombineerd met de vijfde divisie bij de JO 18 teams.

Ook in het Futsal twee promovendi. Jan van Otten uit Rijssen en Dirk Jansen uit Holten zullen volgend seizoen actief zijn in de hoofdklasse.Tot slot kunnen we stellen dat het jonge talentvolle lid Bent Kuipers uit Geesteren ook het komende seizoen onderdeel uit zal blijven maken van het Ontwikkel Traject voor Scheidsrechters.

Op bijgevoegde foto staat een deel van de promovendi weergegeven.

Bron: SNO Nijverdal