Dierenopvang Koningen bestaat 15 jaar

Dierenopvang Koningen bestaat 15 jaar

BALKBRUG - Dierenopvang Koningen bestaat dit jaar 15 jaar. Dat wordt gevierd op zaterdag 1 juni a.s. Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom. Het festijn eindigt rond 16.00 uur.

In 2009 opende Dierenopvang Koningen haar deuren. In die 15 jaar is er heel veel gebeurd. De duizenden dieren die binnenkwamen werden allemaal liefdevol verzorgd. Beheerder Astrid Koningen heeft een goede naam in het hele land. Overal vandaan, zelfs vanuit Amsterdam komen mensen om een hond of kat op te halen.

Op 1 juni a.s. is er een open dag, die in het teken staat van dit jubileum. Vanaf 11.00 uur zijn de poorten open, staan koffie en thee klaar en is iedereen welkom om een kijkje te nemen of om mee te doen met een activiteit. Om 12.00 uur is er nog een officieel moment, namelijk de opening en de presentatie van het jubileumboek.

Wat is er verder te doen?

Er is een rad van fortuin, een puzzeltocht, er zijn diverse kraampjes met informatie, de dierenambulance is aanwezig, men kan kennismaken met de mensen van de opvang en er is een presentatie van de toekomstplannen. Om 13.00 uur start een jubileumwandeling, waaraan iedereen mee mag doen, met of zonder hond.

Op deze dag kunt u mogelijk wel een paar aanwezige dieren bewonderen, maar er worden geen dieren geplaatst. Daarvoor kunt u op een rustiger moment terugkomen.

Dierenopvang Koningen is te vinden aan de Maatschappijwijk 15 te Balkbrug, tel. 0523 235921 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina of op www.dierenopvangkoningen.nl.

  • Bron: Dierenopvang Koningen