Ga Slim op Pad

Ga Slim op Pad

 VECHTDAL/OMMEN - Ga slim op pad en vind nieuwe routes en gebruik handige apps voor je komende wandeling of fietstocht bij Bibliotheek Salland

Mei is de maand van het dauwtrappen. Bij Bibliotheek Salland maken ze dat graag wat leuker. Ze delen tips over apps voor het wandelen, fietsen en openbaar vervoer.

De hele maand mei kun je langskomen in het Digitaal Café en Informatiepunt Digitale Overheid om meer te leren over welke apps handig zijn om te hebben als je een fiets- of wandeltocht gaat maken. Ben je op zoek naar leuke routes of wil je graag zelf nieuwe maken? Ga dan langs, dan kun je zien welke apps je hiervoor kan gebruiken.

Het Digitaal Café is iedere dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en iedere woensdag van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Ommen.

In Raalte en Ommen kan je ook een gratis cursus Slim op Pad volgen. In deze cursus leer je waar je leert welke apps handig zijn voor een wandeling en fietstocht, hoe je een route met het openbaar vervoer plant en welke apps je kan gebruiken om een route te plannen. De cursus Slim op Pad bestaat uit twee dagdelen en wordt gegeven in Ommen op dinsdag 21 en 28 mei. Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen, wel is het nodig je aan te melden. Dat kan via www.bibliotheeksalland.nl/slimoppad

  • Bron: bibliotheek Ommen