Beleef eens een spannend spooktocht

Beleef eens een spannend spooktocht

LEMELERVELD - Ben jij geen bangerik? Kom dan naar de spooktochten van het Groot Sallands Maïsdoolhof.

Op 22 en 23 september worden spannende avonden georganiseerd voor iedereen die van griezelen houdt! Omringd door duistere figuren en griezelige wezens gaat men in groepjes op pad. Onderweg zullen de spoken hun best doen om iedereen eens lekker te laten schrikken.  Zodra de uitgang, na ongeveer 45 minuten is bereikt, kan men lekker bijkomen bij het kampvuur. Onder het genot van een marshmallow-stokje, die men zelf boven het vuur mag houden, kan deze griezelige ervaring worden gedeeld met de rest!

Iedereen die een unieke avond wil beleven in het griezelige maïsdoolhof is welkom. De avond begint om 20.30 uur. Degene die een beetje bang zijn, kunnen dan in de schemer het doolhof in. Reserveren van een tijd is gewenst, zo kan lang wachten voorkomen worden. De mensen die het echt eng vinden om het doolhof in te gaan, kunnen wachten op het terras.

Entreekosten zijn € 7,00 p.p. inclusief marshmallow-spies. Kinderen onder de 10 jaar met begeleiding.

Vrijdag 22 september – vanaf 20.30 uur en zaterdag 2 september - vanaf 20.30 uur in Het Groot Sallands Maïsdoolhof dat deze week nog geopend is op woensdagmiddag en in het weekend. Andere dagen op afspraak. Reserveren kan via 06-51083875. Het adres is Vilstersestraat 28 te Lemelerveld.

  • Bron: Persbericht