SC Lemele kantine
Kantine SC Lemele

Opening gerenoveerde kantine SC Lemele

LEMELE - Sportclub Lemele opende zaterdag 12 oktober haar volledig gerenoveerde kantine. De officiële openingshandeling, het doorknippen van het lint, werd  verricht door Anton Exel Sr., medeoprichter en ontwerper van het originele verenigingsgebouw.

Bij de verbouwing zijn alle kozijnen van de kantine vervangen en uitgerust met triple glas. Tevens is er een nieuwe vloer inclusief vloerverwarming gelegd en is de bar in de kantine vernieuwd. Deze verbouwing is onderdeel van het onderhouden, moderniseren en verduurzamen van het sportpark. De afgelopen jaren heeft de vereniging al zonnepanelen gelegd, is de veldverlichting naar LED gegaan en is het dak van het verenigingsgebouw vervangen en van betere isolatie voorzien.

De verbouwing is mogelijk gemaakt voor de vele sponsoren en de gemeente Ommen. “Daarnaast ook onze dank aan alle vrijwilligers die geholpen hebben. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel bereidheid er was om de club te helpen. ” aldus Hans Kleinlugtenbeld, voorzitter S.C. Lemele.

  • Bron: RTV Vechtdal