Foto's Gerrit Heine

Mariënberg grote verliezer In doelpuntrijk festijn

BEERZERVELD - De roodzwarte ploeg van trainer Wouter Tabbers weet sinds twee wedstrijden dat een duel niet alleen uit één helft bestaat maar twee bedrijven heeft. VV Mariënberg speelde min of meer een kopie van de wedstrijd, vorige week, tegen Hardenberg’85. Toen ook heer en meester in het eerste bedrijf maar verzuimen om dit ook in de score te laten zien. Afgelopen zaterdag speelde het jonge elftal frank en vrij tegen een sterk Voorwaarts. Met leuk en attractief voetbal werd keer op keer de defensie van de thuisploeg getest.

Het spel golfde op en neer op een heerlijk en goed bespeelbaar veld, lekker nat van de regen. Er gebeurde van alles, een lekkere voetbalpot derhalve. Bij rust stond VV Mariënberg op een 1-2 voorsprong. Na rust stonden er twee verschillende ploegen op de mat. Mariënberg was niet meer de ploeg van de eerste 45 minuten en bij de thuisploeg gingen er flink wat scheppen bovenop. Mariënberg kwam de eerste tien minuten niet over de middenlijn en werd teruggedrukt door een compleet ander Voorwaarts hetgeen uiteindelijk resulteerde in een  4-3 nederlaag.

• Bron: Alfred Dorgelo