Internationale Dag - Ommer Bissingh

OMMEN - De Ommer Bissingh stond woensdag 24 juli in het teken van de internationale dag, festiviteiten stonden bol van dans, braderie en gezelligheid. De Internationale Dag tijdens de Ommer Bissingh was een kleurrijk spektakel. Dansgroepen uit verschillende delen van de wereld gaven optredens op het centrale plein, waarbij traditionele dansen werden afgewisseld met moderne choreografieën. Lokale dansscholen lieten ook hun talenten zien, waarbij kinderen en volwassenen de kans kregen om hun dansvaardigheden te tonen. Op het kerkplein waren twee oude Amerikaanse busjes te bekijken. De kerken waren open voor bezichtiging.

Braderie: Een Paradijs voor Koopjesjagers

Naast de dansvoorstellingen was er een uitgebreide braderie. Kramen vulden de straten, waar bezoekers konden snuffelen tussen handgemaakte sieraden, kunstwerken, kleding en lokale lekkernijen. De geur van versgebakken stroopwafels en andere Hollandse specialiteiten vulde de lucht, terwijl verkopers hun waren aanprezen.De braderie bood niet alleen een scala aan producten, maar was ook een ontmoetingsplaats waar mensen konden samenkomen en genieten van de levendige sfeer. Muzikanten en straatartiesten zorgden voor entertainment, waardoor de bezoekers zich geen moment hoefden te vervelen.

Gezelligheid en Samenzijn

De Internationale Dag op de Ommer Bissingh stond vooral in het teken van gezelligheid en samenzijn. Families, vrienden en toeristen kwamen samen om te genieten van het evenement. De terrassen van lokale cafés en restaurants zaten vol met mensen die genoten van een drankje en het uitzicht op de festiviteiten. Kinderen vermaakten zich in de speelzones, waar springkussens en spelletjes voor plezier zorgden.

Een Succesvol Evenement

De Ommer Bissingh, en in het bijzonder de Internationale Dag, bleek wederom een groot succes te zijn. Met duizenden bezoekers, zowel uit Nederland als uit het buitenland, werd Ommen het bruisende middelpunt van cultuur en gezelligheid. Foto's Vechtdal/Media

p1090398

p1090369p1090370p1090373p1090374p1090378p1090380p1090386p1090389p1090391p1090399de