CDA Ommen en D66 Dalfsen bij Vechtdal Politiek (met audio)

photo 2022 02 06 01 30 50

VECHTDAL – In het Vechtdal FM radioprogramma Vechtdal Politiek spraken Jeroen Bloemsma en Donald Harpenslager woensdag 23 februari met Marinus Dunnewind (CDA Ommen) en Bernard Smalbraak (D66 Dalfsen) over wonen, de energietransitie en de kwaliteit en schaarste van ons drinkwater. 

Omdat het speelt in de regio – niemand zal dat zijn ontgaan – werd ook ingegaan op de laagvliegroute over het Vechtdal richting Lelystad Airport waar het ministerie aan vasthoudt hoewel was toegezegd dat deze zou verdwijnen. De gemeenteraden van Ommen, Dalfsen en Zwolle en de provincie Overijssel schreven het ministerie een brandbrief waarin werd herinnerd aan die harde afspraak. Daarnaast werd ingezoomd op onderwijs en het nut van het ventileren van schoolgebouwen.

Tot en met de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart praten we elke woensdagavond aan de hand van genoemde thema's met een lijsttrekker uit zowel Dalfsen als Ommen. De techniek van Vechtdal Politiek wordt bij toerbeurt verzorgd door Paul Beltman en Gert Stegeman.

Het gesprek met Marinus Dunnewind en Bernard Smalbraak terugluisteren? Klik op de link hieronder (met dank aan Rick Malipaard voor de bewerking).

https://www.mixcloud.com/VechtdalFM/vechtdal-politiek-23-februari-2022/