Lijsttrekkers Gemeentebelangen Dalfsen en D66 Ommen bij Vechtdal Politiek (met audio)

photo 2022 02 06 01 30 50

 

VECHTDAL – De gemeenteraadsverkiezingen. Nog een week of vier en dan mogen we weer naar de stembus. Maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart kan er worden gestemd. Twee lijsttrekkers van verschillende lokale partijen uit respectievelijk Dalfsen en Ommen, drie thema's en twee presentatoren. Dat zijn de ingrediënten van het Vechtdal FM radioprogramma Vechtdal Politiek. Woensdag 16 februari spraken Jeroen Bloemsma en Donald Harpenslager met Jos Ramaker (Gemeentebelangen Dalfsen) en Henri Mors (D66 Ommen) over woningbouw, de energietransitie en de kwaliteit en schaarste van ons drinkwater. 

Omdat het speelt in de regio – niemand zal dat zijn ontgaan – werd ook ingegaan op de laagvliegroute over het Vechtdal richting Lelystad Airport waar het ministerie aan vasthoudt. Stel dat het vliegveld toch open gaat voor vakantievluchten, wat gaan de inwoners van het Vechtdal, Zwolle en Kampen daar dan van merken? Met andere woorden: valt het tij nog te keren of is het een gelopen race?

Tot en met de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart praten we elke woensdagavond aan de hand van genoemde thema's met een lijsttrekker uit zowel Dalfsen als Ommen. De techniek van Vechtdal Politiek wordt bij toerbeurt verzorgd door Paul Beltman en Gert Stegeman.

Het gesprek met Jos Ramaker en Henri Mors terugluisteren? Klik op de link hieronder (met dank aan Rick Malipaard voor de bewerking).

https://www.mixcloud.com/VechtdalFM/vechtdal-politiek-16-februari-2022/