Wie de boer kent... (met beeld en geluid)

(afbeelding: Boer&Toekomst Vechtdal)

 

VECHTDAL (DALFSEN) - Wie als zorgverlener met een zekere regelmaat een agrarisch bedrijf bezoekt en ziet, hoort en voelt dat het niet lekker gaat met de zorgvrager of het gezin, kan voor effectieve tips terecht bij het platform Boer&Toekomst Vechtdal. Thuiszorgmedewerkers, mantelzorgers, leerkrachten, maar ook familieleden kunnen donderdag 11 november in Dalfsen aanschuiven bij de interactieve bijeenkomst Effectief in gesprek bij signalen van ‘stil leed’

Als er zorgen leven op een agrarisch bedrijf, dan kan dat voor de boer, het gezin en het vee grote gevolgen hebben. Boeren lopen vaak niet met hun zorgen te koop, terwijl erover praten juist enorm kan opluchten. Welnu, communicatietrainers Moniek Vossebeld van Motiverend gesprek en Esther Ruitenberg van Groei-in-verandertaal leren zorgverleners hoe ze effectief, vakkundig en respectvol met de boer of boerin in gesprek kunnen gaan. Na afloop van de bijeenkomst krijgen de deelnemers een handheld met tips & tricks mee.

De inloop van de bijeenkomst op donderdag 11 november begint om 19.15 uur. Aanmelden? Stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel met nummer 0647768312. De locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding.