NIEUWLEUSEN – Afgelopen week werd het 20e GAP 55+ toernooi door de Tennisvereniging Nieuwleusen gehouden.

Met 89 deelnemers was het toernooi goed bezet. Het was ook een jubileum voor sponsor GAP International Pipeline Projects BV en GAP Engineering & Project Management BV. Beide bedrijven zijn eigendom van de broers Gerhardi  en Alexander de Boer. De bedrijven zijn opgericht door hun vader G(erard).A.P. en moeder Hennie de Boer.Twintig jaar sponsor van een evenement. Het zal niet vaak voorkomen, maar beide partijen waren hier zeer gelukkig mee. In 2019 werd besloten om het jubileum van 20 jaar in 2020 (i.v.m. Corona 2021) ook als laatste sponsorjaar te omarmen. Na zoveel jaren kon de tennisvereniging hier goed mee leven.

Wedstrijdleider Gerda Mulder (voor de 14e keer alweer) had een prima schema opgesteld en maandagmiddag 16.00 uur gingen de eerste partijen de baan op. De laatste finale partijen werden zaterdag afgewerkt en dat alles in prima tennis omstandigheden.

De gehele week werden er in totaal 101 wedstrijden gespeeld en het enthousiasme was groot bij de deelnemers om weer eens een toernooi te kunnen spelen. Deelnemers waren er o.a. uit: Deventer, Woudenberg (zoon van Gerda Mulder en oud lid Arjen Boonstoppel), Havelte, Hoogeveen, Stompetoren, Dalfsen, Meppel etc. etc. en uiteraard Nieuwleusen zelf.

Door de gehele week heen werd er gestreden om de door de vereniging beschikbaar gestelde prijzen en het enthousiasme was volop aanwezig. Felle partijen bij de 55+ ers ( 5 categorieën) en wat rustiger bij de 65+ers ( 7 categorieën).

Na afloop werd door voorzitter Coby Ruinemans van de Tennisvereniging vader GAP en zijn beide zonen in de bloemen gezet voor alle jaren van uitstekende samenwerking om het toernooi tot een succes te maken. Hij benoemde in zijn dankwoord ook de kantine- en wedstrijdcommissie voor al het werk dat zij voor en tijdens het toernooi gedaan hebben. Hierna nam de wedstrijdcommissie ruim de tijd om alle finalisten hun welverdiende prijzen uit te reiken en een speciale attentie voor Gerda Mulder en een bloemetje voor haar secondanten.

Op naar 2022 met het 55+ /65+ toernooi en nu heeft het bestuur van de Tennisvereniging een mooie taak om een hopelijk net zo’n betrokken sponsor gedurende lange tijd te vinden gelijk de beide GAP bedrijven.