VECHTDAL - Deze week start een onderzoek naar de beleving van het Vechtdal op het gebied van wonen en recreëren. Voor dit onderzoek ontvangen 5.000 inwoners uit het gehele Vechtdal (van Hardenberg tot Zwolle) een uitnodigingsbrief. Deze inwoners zijn willekeurig gekozen.

Ben jij een van de 5.000 inwoners die een uitnodiging ontvangt? In de brief staat hoe je aan het onderzoek kunt meedoen. Jouw mening wordt erg op prijs gesteld. De vragenlijst gaat onder andere over bekendheid met het Vechtdal, recreëren in het Vechtdal, wateroverlast en projecten op het gebied van natuur, toerisme en recreatie.

In 2013, 2015 en 2017 werd dit onderzoek ook uitgevoerd. De resultaten van deze onderzoeken leverden veel waardevolle inzichten op. Onder andere over het bewustzijn van inwoners over wateroverlast en over projecten op het gebied van natuur, toerisme en recreatie die in het Vechtdal worden uitgevoerd. Deze inzichten helpen om het Vechtdal voor jou als inwoner op het gebied van wonen en recreëren nog aantrekkelijker en veiliger te maken.