Paardenconcours op terreinen van CSI Ommen

STEGEREN - Aankomende week (maandag 23 t/m zondag 29 augustus) wordt er een paarden en pony concours georganiseerd door Lr. De Heideruiters uit Ommen dit jaar op de terreinen van De Driehoekhoeve te Stegeren (Ommen) van de Familie Schuttert.

De voorbereidingen zijn al geruime tijd in volle gang om er ook dit jaar weer een prachtig concours van te maken. Alvast dank aan alle sponsoren. De rubrieken zitten vol, dus het beloven gezellige dagen met mooie sport te worden. De maandag, dinsdag en woensdagavond staat in het teken van de dressuur voor de paarden (aanvang 16.30) Op de donderdagmiddag/avond (aanvang 16.00) de gehele vrijdag en zaterdag staat er een mooi springparcours in de grote piste. Aan het begin van de vrijdagavond zal men zelfs over een hoogte van 1.40 m strijden voor de hoofdprijs. Op de zondag is het de beurt aan de ponyruiters. Waarbij deze combinaties mogen laten zien wat ze in huis hebben en wie weet met mooie prijzen naar huis kunnen gaan.

Bezoekers zijn zeker welkom en de toegang is gratis! Op het terrein kan men een drankje nuttigen en zijn er verschillende versnaperingen.

Dit paarden en pony concours wordt gehouden conform de dan geldende coronamaatregelen.

Adres

Ondersloot Zuid 1A,

7737 PD Stegeren