DALFSEN - De één na laatste scootmobieltocht van dit seizoen zal in Dalfsen uitgevoerd worden op woensdag 1 september a.s.. Uiteraard zijn ook bij deze rit de maatregelen tegen verspreiding van corona van toepassing! De basisregels worden gehanteerd 1,5 meter afstand, bij klachten thuisblijven, etc.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een prachtige tocht uitgezet van 20-25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar en begeleiden de tocht van begin tot eind. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht op woensdag 1 september. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is € 5,00 p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 30 augustus a.s. bij het Infopunt, tel.: 0529-793013 of email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

Het vertrekpunt van de tocht is bij: GKv Het Kruispunt, Brethouwerstraat 19, 7721 XM Dalfsen. Vertrektijd 13.30 uur

De laatste scootmobieltocht van dit seizoen zal plaatsvinden op woensdag 15 september.