Vechtdal TV - foto van De Driehoekhoeve met op de voorgrond de terreinen van het concours

STEGEREN - Op de terreinen van De Driehoekshoeve van de familie Schuttert in Stegeren wordt van maandag 23 t/m zondag 29 augustus een paarden en pony concours gehouden, georganiseerd door Lr. De Heideruiters uit Ommen. De voorbereidingen zijn al geruime tijd in volle gang om er ook dit jaar weer een prachtig concours van te maken, mede dankzij diverse sponsoren.

De rubrieken zitten vol, dus het beloven gezellige dagen met mooie sport te worden. De maandag, dinsdag en woensdagavond staat in het teken van de dressuur voor de paarden, aanvang 16.30 uur.

Op donderdagmiddag/avond (aanvang 16.00 uur), vrijdag en zaterdag staat er een mooi springparcours in de grote piste. Aan het begin van de vrijdagavond wordt zelfs over een hoogte van 1.40 m gesprongen, om te strijden voor de hoofdprijs.

Op de zondag is het de beurt aan de ponyruiters. Waarbij zij met combinaties mogen laten zien wat ze in huis hebben en wie weet met mooie prijzen naar huis kunnen gaan.

Bezoekers zijn welkom en de toegang is gratis! Op het terrein kunnen bezoekers een drankje nuttigen en zijn er verschillende versnaperingen.

Dit paarden en pony concours wordt gehouden conform de dan geldende coronamaatregelen.

Adres: Ondersloot Zuid 1A, 7737 PD Stegeren