Vechtdal TV - foto voorkant flyer muziek à la carte

OMMEN - Wil jij je muziektalent ontdekken en ervaren hoe leuk muziek maken is?
Doe mee met Muziek à la Carte en proef de verschillende smaken van muziek!

Voor kinderen uit groep 4, 5 en 6 uit de gemeente Ommen heeft de HaFaMO (muziekonderwijs Ommen; Soli Deo Gloria, Crescendo, de Bazuin en Kunst na Arbeid) 3 workshops gepland. Tijdens deze workshops maak je kennis met alle soorten muziekinstrumenten.

Op zaterdagmiddag 4 september om 13.30 tot 15.30 zijn deze workshops te volgen in de drie verenigingsgebouwen. (hout: Crescendo, van Reeuwijkstraat 36, slagwerk: SDG, Korenmolen 20 en koper: de Bazuin, Haven Noord 1a). Een workshop duurt 20 minuten en je kunt op elk moment deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Heb je de smaak te pakken gekregen dan kun je verder 6 weken lang kennismaken bij onze Proeverij. Vanaf 7 september om 15.30 in het gebouw van SDG aan de Korenmolen 20 maak je uitgebreid kennis met de verschillende instrumenten en hun bijzonderheden (deelname aan Music à la Carte is niet verplicht).

Kijk voor meer informatie op www.HaFaMO.nl of stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.