Delta Calluna
(afbeelding: organisatie ‘Delta Calluna’ Cigar Box Festival)

DALFSEN – OMMEN – Het tot ver over onze landsgrenzen bekende ‘Delta Calluna’ Cigar Box Festival met publiek is dit jaar weliswaar van de baan, maar via de live-stream valt er dit weekend meer dan genoeg te genieten.

Bij de pakken neerzitten is niet aan de organisatoren besteed, dus gaat de editie van 2020 volledig coronaproof via het internet. Tot zondagavond kan het publiek thuis of waar dan ook via live-stream op de Facebookpagina Delta Calluna toch de sfeer proeven die zo kenmerkend is voor dit typisch Nederlandse feestje, waarvan het zaadje jaren terug in het Vechtdal werd geplant.

Gedurende het weekend worden op Delta Calluna geregeld YouTube-filmpjes geplaatst van diverse cigar box gitaar bands, –duo’s of -solo artiesten. Beelden van vorige edities zijn ook terug te kijken.

Abonneren op de YouTube-kanalen van de diverse acts wordt zeer gewaardeerd, want dit levert de artiesten – die door de coronapandemie inkomsten mislopen – tenminste nog een beetje reclamegeld op van YouTube en kijken is gewoon gratis.