Vechtdal TV 25 joar Anhangerschap

BERGENTHEIM - Op 4 september zou er een boekpresentatie plaats vinden over Henk Kelder uit Bergentheim. Deze markante man is al ruim 40 jaar lid van het Anhangerschap, de fanclub van Normaal.

Van deze veertig jaren zit hij al meer dan 30 jaar in het bestuur, waarvan ruim 25 jaar als voorzitter. Dit jubileum als voorzitter van één van Nederlands grootste fanclubs, bracht Bob Leenders op het idee om een boek over Høken Henkie te schrijven. Als Anhanger van Normaal heeft Kelder honderden optredens bezocht als voorzitter. De verhalen en belevenissen rond deze optredens heeft de schrijver opgetekend in het ruim 280 pagina's tellende boek. 

Dit boek zou tijdens het Høkersweekend op 4 september gepresenteerd worden, waarna de verkoop zou gaan starten. Echter zijn festivals op deze datum nog niet toegestaan zodat het weekend is afgelast, evenals het concert wat Normaal een week later in Lochem zou geven.

Het boek dat (bijna) klaar is gaat in ieder geval begin september gepresenteerd worden. Op de bekende sites kan het boek al gereserveerd worden. Uiteraard is het boek ook te bestellen bij het Anhangerschap van Normaal.