Kijk en doedag bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE - Op 26 mei van 12.00 uur tot 16.00 uur is het weer tijd voor de maandelijkse open dag bij stichting `t Olde Manegepeerd aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte.

Gastvrouw Paulien heeft koffie, thee of fris met iets lekkers klaar staan op het terras. De vrijwilligers leiden bezoekers rond en vertellen over het werk wat ze met veel plezier doen.

De paarden blijven in het land, maar ook nu is er volop gelegenheid ze te verwennen met meegebrachte appels, wortels of oud brood. Ook zijn er paardensnoepjes te koop voor een kleine bijdrage per zakje.

De gehele opbrengst is voor de paarden.

Om 13 uur en 15 uur is er een paardensafari. Bezoekers kunnen samen met de vrijwilligers het land in om tussen de paarden kennis met ze te maken.

Er staat ook een kraampje op de deel, waar schleichpaardjes en edelsteensieraden verkocht worden.

De open dagen zijn geschikt voor alle leeftijden en de gehele opbrengst van deze dag gaat rechtstreeks naar de 25 uitgewerkte manegepaarden. Er is nog gebrek aan vrijwilligers.

Een bezoek aan de paarden kan heel goed gecombineerd worden met een wandeling op de Lemelerberg of een fietstocht door de mooie natuur.

Voor de liefhebber zijn er in de hooiberg nog een kleine hoeveelheid tweedehands paardenspullen te koop.

Voor meer informatie of vragen kijk op: www.manegepeerd.nl

  • Bron: Bron: mange 't Olde Manegepeerd