Beweging ouderen

HARDENBERG - STARK! Hardenberg brengt in samenwerking met ZilverFitness ouderen uit de gemeente Hardenberg en omstreken in beweging tijdens de Nationale Beweegweek.

Om samen een tikkie sterker te worden organiseert STARK! Hardenberg in samenwerking met ZilverFitness een beweegactiviteit die deel uitmaakt van de Nationale Beweegweek voor ouderen van het Nationaal Ouderenfonds.

Op dinsdag 28 mei van 10.30 tot 12.30 uur en vrijdag 31 mei van 11.30 – 13.30 uur zal bij STARK! Hardenberg, Loswal 10a een workshop functionele fitness starten. Verzamelen kan vanaf 10.00 uur op de dinsdag en 11 uur op de vrijdag, bij de inloop is koffie, thee en een gezonde snack. Aanmelden voor de activiteit kan via de website: www.zilverfitness.nl

Boordevol beweegprogramma met voor elke oudere want in de week van 27 tot en met 31 mei staat bewegen met ouderen centraal. Met een boordevol programma vinden er door heel Nederland feestelijke beweegactiviteiten plaats. Van Old Stars beweegvormen tot beweegfestivals, er is voor iedere oudere wel een activiteit in de buurt. Met dit initiatief pakt het Ouderenfonds eenzaamheid onder ouderen aan door middel van bewegen: samen een tikkie sterker worden, fysiek én sociaal!

Bron: Stark! Hardenberg