Open Dag Vechtdalbrouwerij Dalfsen op zaterdag 25 mei

DALFSEN - Breng de brouwer een bezoekje

Op zaterdag 25 mei van 11.00 – 16.00 uur opent de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij Dalfsen, gevestigd aan Molendijk 11, haar deuren in het kader van De Week van het Nederlandse Bier.

Tijdens de Open Dag ontmoet u de brouwers, vrijwilligers en medewerkers van de Vechtdalbrouwerij. Zij vertellen graag hoe zij het Vechtdalbier brouwen uit natuurlijke grondstoffen zoals mout, hop, water en gist

Maak ook kennis met Joël en Kevin van de plaatselijke bezorgdienst ‘Joris Bezorgt’. U heeft ze vast weleens op de elektrische bakfiets door Dalfsen en omstreken zien rijden.

En als klap op de vuurpijl kunt u op deze dag ‘Het Kleinste Museum van Nederland’ bezoeken. Dit museum is gevestigd in een paardentrailer en heeft op 25 mei een prominente plek bij de brouwerij. Het museum neemt u mee op een onvergetelijke ontdekkingsreis door de regionale kunst, creativiteit, cultuur en smaken.

Omdat het de Week van het Nederlandse Bier is, mag er natuurlijk worden geproefd van onze mooie Vechtdalbieren. De brouwerij is er trots op dat zij 1 van die 900 Nederlandse brouwerijen zijn die zich mogen presenteren aan de bierliefhebber!

  • Bron: Vechtdalbrouwerij