Ingezonden foto

NIEUWLEUSEN - Op zaterdag 18 mei organiseert museum Palthehof in Nieuwleusen samen met stichting "de Oude Fiets" een fietstocht voor bezitters van oude fietsen..

De inloop is vanaf 10:30 uur met koffie en koek, waarbij er natuurlijk ook gelegenheid is om het museum  te bekijken Het vertrek van de tocht is om 11:00 uur.

De tocht van ongeveer 30 km voert langs de uitkijktoren “de Stokte” aan de Vecht, het Saab museum, molen Massier en natuurboerderij BalkInn.

Deelname op een oude (Union) fiets, bij voorkeur minstens 50 jaar oud.Voor de liefhebbers zonder fiets zijn er ook enkele fietsen beschikbaar uit de collectie van het museum.

De kosten voor deelname bedragen € 7,50.

Graag aanmelden bij Joop koopman via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“De Oude Fiets”  is een vereniging met zo’n 700 leden, die op een zeer diverse manier bezig zijn met oude fietsen: van hoge bi tot omafiets, van transportfiets tot racefiets. Individueel of in clubverband wordt er gesleuteld, oude documentatie doorgespit en natuurlijk gefietst! Want oude fietsen zijn fascinerend. Zie:  https://oudefiets.nl

  • Bron: Persbericht Palthehof