Lezing over kanker en je relatie

OMMEN - Op dinsdagavond 28 mei wordt een bijeenkomst voor partners die in relatie staan met een kankerpatiënt georganiseerd. Een avond waarbij informatie en ervaringen worden gedeeld en handvatten worden aangereikt.

Gerline Bouwhuis en Milou Sanders, beide werkzaam op de oncologie afdeling van het Saxenburgh Medisch Centrum, zijn deze avond aan het woord.

Gerline, mammacare verpleegkundige op de mammapoli, vertelt over de effecten die kanker heeft op je relatie. Aan bod komen o.a. lichamelijke veranderingen, seksualiteit/aantrekkelijkheid en psychische aspecten. En, wat ook belangrijk is, welke hulp schakel je hiervoor in.
Milou, verpleegkundig specialist (VS) in opleiding voor de hematologie, vertelt over de ontwikkeling als zorgprofessional, VS in opleiding in relatie tot partner van, en ook deelt ze haar persoonlijke ervaring als partner van.

De avond start om 20.00 uur en duurt een uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Ben jij partner van en geïnteresseerd in deze lezing, jullie zijn beide welkom! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het Vechtgenotenhuis is een centrum voor leven met en na kanker, laagdrempelig en altijd dichtbij. Hier kan je gratis en zonder verwijzing terecht. De vrijwilligers bieden je een luisterend oor, je kan deelnemen aan (groep)activiteiten of terecht voor een ontspannende massage.

Voor meer informatie bekijk de website www.vechtgenoten.nl of bel met Tiny Timmer, 06 39032263.

  • Bron: Vechtgenotenhuis