Repair Cafe Hardenberg bij De Koppel

HARDENBERG - Op 25 mei zitten de vrijwilligers van het Repair Café in Hardenberg weer klaar. Inloop van 13.00 tot 15.00 uur.

Tijd dus om de vakantiespullen van zolder te halen. Dan bedenk je ook, o ja, daar had ik iemand naar moeten laten kijken. Zit er een naadje los aan de slaapzak? Is het campingtafeltje toch een beetje wiebelig? Doet de luchtpomp het niet meer? Aarzel niet en bezoek het Repair Café in natuuractiviteitencentrum De Koppel.

Maar je bent natuurlijk ook welkom met allerhande andere spullen, de vrijwilligers gaan er graag mee aan de slag om het te herstellen. In zo’n 80% van de gevallen lukt dat. En zo niet, dan weet je ook waar je aan toe bent. Nieuwsgierig geworden? Ook welkom zonder spullen, het is altijd gezellig. Dus zet het in de agenda, zaterdag 25 mei, inloop van 13.00 tot 15.00 uur, Repair Café Hardenberg in natuuractiviteitencentrum de Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg, tel. 0523 273388, mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  • Bron: de Koppel