Kindermiddag ‘Natuurschilderij maken’ bij De Koppel

HARDENBERG - Op woensdag 22 mei organiseert De Koppel een kindermiddag. Het onderwerp heeft alles met natuur en schilderen te maken. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom.

Als de groep compleet is, krijgen de kinderen uitleg over wat de bedoeling is. Ze krijgen allemaal een schildersdoek en een palet met waterverf. Daarna is het zaak een mooi plekje in de Koppeltuinen op te zoeken. Er kan van alles geschilderd worden in het landschap, zoals een blad, een bloem, een boom of zelfs misschien een vogel die je wel hoort, maar niet ziet. Het schilderij mag opgeleukt worden met grassprieten, blaadjes en wat er nog meer voorhanden is. Bij slecht weer vindt de activiteit binnen plaats.

De middag start om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523 27 33 88. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

  • Bron: de Koppel