Vier de zomer op Pinksterfair Het Laer in Ommen!

OMMEN - Op zaterdag 18, pinksterzondag 19 en pinkstermaandag 20 mei a.s. vindt alweer de vierde editie van Pinksterfair Het Laer plaats in Ommen.

Het perfecte dagje uit met Pinksteren

Afgelopen jaar was een prachtige editie! De positieve geluiden zoemden nog lang door en dat is te merken aan de opzet van dit jaar. Naast het aanbod van de bekende standhouders zijn er dit keer veel nieuwe exposanten met prachtige producten. Ook deze editie belooft dus weer een mooie te worden. De Pinksterfair is het perfecte uitje met je partner, je vriendinnen, je moeder of je dochter!”, aldus Aline Hofstee & Daphne Veldman namens de organisatie. “Kom en laat je verrassen door de prachtige tuinen van Landgoed het Laer, de verscheidenheid aan fijne producten aangeboden door meer dan 90 standhouders en de gezelligheid op de verschillende terrassen!”

Ook dit keer is Pinksterfair het Laer helemaal volgeboekt. Daarbij is altijd aandacht gebleven voor kwaliteit en diversiteit. “We willen veel producten die te maken hebben met het goede leven. Denk aan prachtige houten en stalen tuinmeubelen, gezellige brocante, leuke cadeauartikelen en trendy woonaccessoires. We besteden ook veel aandacht aan bijzondere mode. Zo is er aanbod in bohochique kleding, outdoor kleding, maar ook schattige en stoere kinderkleding en een maatje meer voor de volwassen vrouw”.

Muziek, demonstraties en workshops “Een fair wordt pas echt een belevenis, wanneer de bezoeker kan genieten van vele activiteiten. Op Pinksterfair het Laer is daar veel aandacht voor. Denk bijvoorbeeld aan modeshows en diverse creatieve workshops. Ook is er bijvoorbeeld een mini-masterclass wijnproeven en zijn er allerlei demonstraties zoals kristallen en geodes kraken waarbij je de verborgen schatten van de natuur kunt ontdekken. Verder mag op een echte fair live-muziek niet ontbreken en ook voor de kinderen is er van alles te doen. Voor het definitieve programma met de tijden kunnen de bezoekers van te voren onze website bezoeken”.

Proeven, ruiken en smullen “Wanneer je een hele dag op de fair verblijft, wil je natuurlijk ook wat lekkers eten. Op de prachtige terrassen wordt heerlijke koffie geserveerd met heel veel lekkernijen. Op het fairterrein zijn er ook veel lekkernijen te koop. Denk aan English Pie’s, rundvlees- en droge worsten, siropen, wijnen & likeuren, honing, mosterd, verse kruiden, koek en verse sappen. Veel producten worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt en zijn niet overal te koop. Er valt van alles te proeven!” Toegang “Bezoekers kunnen zich echt een hele dag vermaken op de fair en met gevulde tassen naar huis keren. Toegangskaarten kunnen vooraf online worden besteld via www.pinksterfairhetlaer.nl Online kost een kaartje €10,00. Aan de kassa betaal je €12,50 p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree, honden zijn ook welkom mits aangelijnd en er kan gratis worden geparkeerd. Ook met de trein is Pinksterfair het Laer goed te bereiken. Het station ligt op 5 minuutjes lopen van het landgoed. Genoeg redenen dus om 18,19 of 20 mei alvast in je agenda te reserveren!”

  • Bron: Daphne Veldman