De nieuwe schooljuffrouw

LEMELERVELD - Toneelvereniging Plankenkoorts uit Lemelerveld is volop bezig met de voorbereidingen van het openluchtspel “De nieuwe Schooljuffrouw” dat 7, 8, 14 en 15 juni opgevoerd gaat worden op de schitterende locatie van Natuurlijk Heidepark Lemelerveld, geschreven door G.Vokes

Al maanden is Toneelvereniging Plankenkoorts bezig met repeteren voor een nieuwe voorstelling. Naast de vaste spelers van de vereniging, zijn er gastspelers aangetrokken en is er een gelegenheidsband samengesteld die live zal spelen tijdens de voorstelling. Ook zijn er van elke Lemelerveldse basisschool kinderen gevraagd om mee te spelen.

Vanaf heden is een groep vrijwilligers begonnen met het opbouwen van het gigantische decor op het terrein Natuurlijk Heidepark; een buurtschap compleet met onder meer een school, een boerderij en een hooischuur. Vanaf mei zullen ook de spelers op locatie gaan repeteren, zodat op 7 & 8 en 14 & 15 juni in totaal een kleine 2000 bezoekers kunnen genieten van deze spectaculaire openluchtvoorstelling op een prachtige locatie.

De locatie Natuurlijk Heidepark is een unieke plek in Lemelerveld die zich uitstekend leent voor een openluchtvoorstelling. Van oudsher is het een natuurlijke zwemplas met strand tussen de bossen, maar inmiddels is er ook een speeltuin, een kabouterpad en zelfs een groot klimpark gevestigd. De horecagelegenheid is sinds kort ook flink uitgebreid, dus het publiek zal ook wat dat betreft niets te kort komen.

Kaarten zijn online te koop via: https://events.flextickets.nl/event3/plankenkoorts-lemelerveld-openluchtspel

  • Bron: Joop Kieftenbeld