Vechtdal Boert Bewust reikt weer een partnerbordje uit

 

OMMEN - Deze week heeft Vechtdal Boert Bewust het partnerschapbordje overhandigd aan hun bronzen partner Vechtdal Accountants in Ommen.

Erik Bijker van Vechtdal Accountants in Ommen heeft deze week het partnerbordje in ontvangst genomen van Eddie Schwieters deelnemer van Vechtdal Boert Bewust.

Vechtdal Accountants helpt ondernemers met een plan, passie en een duidelijk doel! Dat doen ze voor de branches veehouderij en akkerbouw. Agrarische ondernemers krijgen onder andere te maken met fiscaliteit, rechtsvormkeuze en andere financiële uitdagingen. De wet- en regelgeving in de agrarische sector verandert snel. Zij denken graag mee over alle financiële en fiscale oplossingen en geven advies over regelgeving en subsidies. Zo weet je zeker dat de financiën van je bedrijf goed worden geregeld bij Vechtdal Accountants.

‘Wij ondersteunen graag Vechtdal Boert Bewust, omdat we de ‘lokale’ agrariërs een warm hart toedragen en onze wortels in het Vechtdal liggen. Daarnaast vinden wij de verbinding tussen boer en burger belangrijk en we dragen hiermee ons steentje bij.’

Verbinding tussen boer en tuinder met de maatschappij

Als Vechtdal Boert Bewust zijn we blij met onze nieuwe partner. Door hun bijdrage kunnen we activiteiten organiseren om zoals boer en tuinder het gesprek met de burger om ons heen aangaan en uitleggen wat ons dagelijks bezig houdt. Er komt veel bij kijken om een boerderij of tuinderij te runnen. Veelal heeft een burger hier geen weet van. Door het uit te leggen, wordt er wederzijds begrip gecreëerd en werken we op deze wijze aan een transparante en toekomstbestendige land- en tuinbouw.

Meer informatie op: www.vechtdalboertbewust.nl 

  • Bron: Persbericht Vechtdal Boert Bewust