๐–๐ข๐žย ๐ฐ๐ข๐ฅย ๐ž๐ซย ๐ฆ๐ž๐žย ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง met "rijden voor geluk"?

VECHTDAL - Op zondag 19 mei organiseert Stichting Rijden voor Geluk weer een een prachtige toertocht met zoveel mogelijk motoren en trikes, om zoveel mogelijk bekendheid te genereren en geld op te halen voor WensAmbulance Oost-Nederland.

Er wordt een prachtige route gereden langs eeuwenoude boerderijen, door dorpjes en langs mooie bezienswaardigheden. Bij deze toertocht zullen weer enkele mensen met een beperking achterop de trikes of in een zijspanmotor meerijden. Daarnaast rijdt de Wensambulance Oost Nederland ook  met de eigen ambulances mee.

๐——๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธt de Wensambulance ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ze ๐—ฏ๐—น๐—ถ๐—ท ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฑ๐—ถ๐˜: 

Lijkt het je wat om heerlijk verzorgd in de ambulance, samen met al die motoren en trikes, een mooie tocht te maken? Of ken je iemand die je hier blij mee zou kunnen maken? Laat dit dan weten door het aan te geven via het formulier op de website onder deze link: https://wensambulance.nl/wens-aanvragen/ Patiรซnten uit heel Nederland kunnen opgehaald worden om het mooie landschap te ontdekken.

๐˜’๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ http://www.rijdenvoorgeluk.nl

 

  • Bron: Persbericht Wensambulance Oost