Nieuws van de gemeente Dalfsen

DALFSEN -  Van de gemeente Dalfsen kwamen enkele berichten binnen. Zoals , onderzoek naar haalbaarheid voormalig USV-terrein in Nieuwleusen als tijdelijke opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen. Meerdere mogelijkheden zijn de afgelopen periode bekeken. Het voormalig USV-terrein aan de Paltheweg in Nieuwleusen lijkt de meest kansrijke mogelijkheid. De (financiële) haalbaarheid en de mogelijkheden van deze locatie worden momenteel verder onderzocht. Het college verwacht de komende tijd een definitief besluit te kunnen nemen of aan de Paltheweg een opvanglocatie kan worden gerealiseerd voor Oekraïense vluchtelingen

Internationale vrouwendag

Uitnodiging Internationale Vrouwendag gemeente Dalfsen. Kom je vrijdagmiddag 8 maart ook naar het gemeentehuis?
Vrijdag 8 maart 2024 is het Internationale Vrouwendag. Deze dag staat ieder jaar in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Om hier ook in Dalfsen aandacht voor te vragen, organiseert burgemeester Erica van Lente die dag een inspirerende en gezellige bijeenkomst over het landelijke thema: Eén wereld, duizend vrouwen. Kom je vrijdag 8 maart ook naar het gemeentehuis in Dalfsen? Meld je aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Programma

  • 16:30 uur: inloop in het gemeentehuis in Dalfsen met een drankje en gelegenheid om andere vrouwen uit de gemeente te ontmoeten en ervaringen te delen.
  • 17:00 uur: ga in gesprek met burgemeester Erica van Lente over het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ in de raadzaal.
  • 17:30 – 18.00 uur: gezellige afsluiting in de foyer met een drankje en hapje. Deel je inzichten met Erica en andere vrouwen en ga vol inspiratie en waardevolle ontmoetingen weer naar huis.
  • Bron: Bart Nijstad