Ingezonden foto's

NIEUWLEUSEN – TOV, Toneelgroep Oese Volluk uit Nieuwleusen speelde vrijdag in de Ontmoetingskerk het zelfgeschreven blijspel met veel vaart waarbij actuele thema’s met een vette knipoog aan de orde kwamen.

Decor van de avond was een twee-onder-een-kap-tiny house. Projectleider Tiny Boks had van de gemeente de opdracht gekregen om hét ideale tiny house voor jong en oud te ontwikkelen. Daarvoor hadden een ouder echtpaar en een jong stel deze piepkleine woningen betrokken. Sofia en Bram den Ouden hadden hun boerderij doorgegeven aan hun zoon Johan. Het verschil met de boerderij is enorm. Niet alleen qua ruimte, maar Bram had op de boerderij ook altijd genoeg te doen. In het tiny house kwam hij al snel bij zijn vrouw Sofia op de lip te zitten, maar gelukkig was daar Guusje, de pakketbezorger van Post.NL. Ze kreeg Bram zover om een servicepunt van Post.NL te starten, maar Bram kwam er al snel achter dat bedrijfsmatige activiteiten niet waren toegestaan bij dit project. Dorien woonde in de andere helft en had een massagesalon die ook verborgen moest blijven. Het publiek genoot van het kat -en muis spel tussen de bewoners en Tiny Boks, de hilarische situaties waarin ze verzeild raakten, het verrassende slot en natuurlijk van het dialect.

TOV voert het blijspel nog een aantal malen op in het mooie Vechtdal.

Vrijdag 1 maart Ontmoetingskerk Nieuwleusen - voor en met Taveno

Zaterdag 2 maart De Overkant Dalfsen - benefietvoorstelling voor Tour du ALS

Vrijdag 8 en zaterdag 9 maart in theater Carrousel Ommen Toegang: € 12,50

Alle voorstellingen beginnen om 20:00 uur. roo08418Reserveer uw kaarten op www.toneelgroepoesevolluk.nl of bel: 06 33 31 33 55.

  • Bron: Persbericht Oese Volluk