Pannenkoeken bakken voor het goede doel

OMMEN - Enthousiaste vrijwilligers bakken zaterdag 24 februari pannenkoeken voor het goede doel: Worldservants. Deze organisatie biedt jongeren een bijzondere ervaring in de vorm van vrijwilligerswerk in ontwikkelingslanden. Een gemeenschap uit een ontwikkelingsland komt zo een stap verder. Met een concreet bouwproject worden de mensen geholpen zich verder te ontwikkelen.

Jaarlijks gaan er 800 à 900 mensen uit heel Nederland met Worldservants op een werkvakantie naar een ontwikkelingsland of in Nederland. Daar bouwen ze aan bijvoorbeeld een school of kliniek. De projecten duren twee tot drie weken. In die tijd gebeurt er veel. Aan het eind van de drie weken staat er een gebouw waar de hele gemeenschap iets aan heeft. De lokale partnerorganisatie helpt erbij dat er een leraar voor de klas komt en dat er lesboeken zijn of voor personeel in gebouwde kliniek.

Tussen 10.00 en 15.00 bent u van harte welkom om pannenkoeken te komen kopen. De gehele opbrengst gaat naar Worldservants. Kom zaterdag naar Van Ruisdaelstraat 31, 7731 SW Ommen

Update: Bestellen is helaas niet meer mogelijk!

  • Bron: Worldservants