Grote  belangstelling voor 'singing dinner'
Leden van Popkoor Vocalicious bedienen en zingen bij het 'singing dinner'

 

OMMEN – Of het nu komt omdat ze in Ommen zo graag buiten de deur eten of van muziek genieten, wie zal het zeggen? Feit is dat de combinatie van die twee een haarscherp schot in de roos is van Popkoor Vocalicious: de twee geplande avonden 'singing dinner' waren binnen ongeveer een week uitverkocht.

Popkoor Vocalicious organiseert dit muzikale diner op donderdag 22 februari en zondag 3 maart op de hele bovenverdieping van Brasserie Tante Pos. Koorleden sluiten aan in de bediening en zingen onder leiding van dirigent en toetsenist Bertus van 't Foort.

“In Ommen is er blijkbaar veel animo voor dit leuke idee, waarbij live muziek van een deel van het koor en lekker eten wordt samengebracht. Dat heeft ons blij verrast! We keken er al naar uit maar nu hebben we er natuurlijk helemaal zin in. Al die belangstelling motiveert enorm”, zegt Tiny Hoving, voorzitter van Vocalicious' concertcommissie.

Op naar de Heartbeat-concerten

Genieten van allerlei gerechtjes bij het 'sharing dinner' en meezingen en swingen lijkt dan ook een concept dat garant staat voor sfeer en veel gezelligheid. Tiny: “Het is voor ons echt een opmaat naar de twee komende Heartbeat-concerten waar we keihard aan werken. Samen met de Vocalicious Huisband, uitgebreid met gitaristen en blazers, willen we een show brengen die staat als een huis en onze muzikale harteklop laat zien. Heartbeat zit vol seventies en eighties hits in een Vocalicious jasje die we van de planken willen laten spatten. Ik denk dat het daarbij moeilijk is om op je stoel te blijven zitten!”

Een deel van de opbrengst van het singing dinner komt ten bate van de Heartbeat-concerten op 22 en 23 maart in theater De Carrousel in Ommen. Kaarten, à €15,-, zijn (online) verkrijgbaar via het theater en de Primera-winkel.

  • Bron: Popkoor Vocalicious