Wintermarathon over drie afstanden op de MTB

LEMELERVELD - Op 25 februari organiseert fietsvereniging Cycling Lemelerveld alweer voor de 17e keer “De Boombouw – Wintermarathon". Deze marathon is niet alleen geschikt voor de doorgewinterde MTB-er, maar staat open voor alle ervaringsniveaus, van beginners tot professionals. De uitgezette routes bieden een verscheidenheid aan terreinen geschikt voor elke rijder, verdeeld over afstanden van 55, 75 en 105 km. De routes zijn te volgen via linten en GPX en zijn voorzien van waarschuwingsborden om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Zorg dat je goed voorbereid op de fiets stapt om je te laten leiden door een uitdagend parcours, dwars door de prachtige natuur van Salland en Twente. Deze marathon voert je door dichte bossen en langs kronkelende rivieren. Het is een echte test van zowel vaardigheid als uithoudingsvermogen.

Onderweg zijn er verfrissende herstelpunten opgezet waar je kan genieten van gratis drankjes en heerlijk eten om nieuwe energie op te doen. En als je fiets wat liefdevolle aandacht nodig heeft, zijn er speciale reparatiepunten die bemand worden door deskundige monteurs van Kokkiebikes om je soepel te laten rijden.

Zet 25 februari 2024 in de agenda en meld je aan via www.wintermarathon.nl met een link naar de voorinschrijving en voor overige informatie.

  • Bron: Persbericht Boombouw wintermarathon