Bruchterveld pakt volle buit tegen Mariënberg

BEERZERVELD - Mariënberg weet al 6 wedstrijden lang niet te winnen. Maar 1 schamel puntje uit de laatste zes duels. Aan de 3 - 1 overwinning van Bruchterveld afgelopen zaterdag was niets gestolen aan. Na 24 jaar wist Bruchterveld weer eens bij Mariënberg te winnen

Die snoepten ons gewoon een 1-3 zege af. Het blijft vechten tegen de bierkaai als wij persoonlijke fouten blijven maken en voorin legio kansen om zeep weten te helpen. Dan wordt het lastig om wedstrijden winnend af te sluiten.

André Plaggenmars kopte de bal doeltreffend binnen en zette Mariënberg op voorsprong. Voor rust maakte de Tricolores nog gelijk, 1-1. Enkele goede mogelijkheden van Mariënberg werden daarna niet omgezet in doelpunten. Iets wat de rood-zwarten na rust zou opbreken. Bruchterveld scoorde wel en kwam op voorsprong

De thuisploeg ging met de moed van de eeuwige wanhoop op jacht naar de gelijkmaker maar wist daar niet in te slagen. Met z’n allen naar voren inclusief de doelman. Dan moet de bal er wel hoog in. Bruchterveld werkte weg en de razendsnelle Julian Smit wist met dit buitenkansje wel raad. Hij was calimero in hoogsteigen persoon en snelde naar het vijandelijke doel en schoot alle illusies (als die er nog waren) bij Mariënberg aan diggelen.

• Bron: Alfred Dorgelo