De Kleine Wolf is bekroond

STEGEREN – De Kleine Wolf is bekroond met de Recreatietechniek Award tijdens Recreatie Next Level, een tweedaags kennis- en netwerkevenement voor recreatieondernemers in Gorinchem. Deze eervolle onderscheiding onderstreept opnieuw de innovatieve kracht van Camping De Kleine Wolf in Stegeren.

In nauwe samenwerking met Reimink Zwembaden en Evoqua Water Technologies heeft het park een innovatief waterfiltersysteem ontwikkeld voor hun zwembad, dat niet alleen aanzienlijk minder chemicaliën, maar ook minder energie en water verbruikt. Peter Kamphuis van De Kleine Wolf verklaarde met trots: "We zijn de uitdaging aangegaan en hebben een uniek systeem weten te creëren. Het ontvangen van een award zoals deze benadrukt opnieuw onze innovatieve kracht, een kenmerk waar we trots op zijn en dat we willen blijven uitdragen. Voor de toekomst hebben we ambitieuze plannen om jaarlijks nieuwe innovaties te introduceren, waarmee we onze voortdurende inzet voor vernieuwing bevestigen."

"De Kleine Wolf is verheugd met deze erkenning en blijft zich inzetten voor het bieden van een hoogwaardige recreatieve ervaring, waarbij innovatie en duurzaamheid voorop staan. Met de Recreatietechniek Awardbevestigt De Kleine Wolf haar positie als pionier in de recreatiesector en als inspiratiebron voor andere vakantieparken. Het is een bekroning op hun inspanningen om vernieuwend vakantieplezier te creëren voor hun gasten."

Over De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een 5-sterrencamping gelegen in het Overijsselse Vechtdal gericht op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Een fijne familiecamping met toeristische kampeerplaatsen en uiteenlopende accommodaties. De verschillende zwembaden, voorzien van splinternieuwe glijbanen, en het zandstrand zorgen voor volop zwemplezier. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in het indoor speelparadijs, op de PumpTrack, tijdens het vissen bij de visvijver, of bij het genieten van shows in het theater. Bovendien is er tijdens het seizoen elke dag animatie, waardoor er altijd iets leuks te beleven is. Na een dag vol nieuwe indrukken is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner in een van de restaurants of een snelle hap bij de pizzeria of snackcorner.

thumbnail_camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-duoglijbaan-aanzicht-9.jpgthumbnail_camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-extra-buitenbad-kinderen-springen-5.jpg

  • Bron: Camping De Kleine Wolf