Erica van Lente genomineerd

DALFSEN - Ieder jaar wordt de verkiezing van de Beste Bestuurder van Nederland georganiseerd. Burgemeester Erica van Lente van de gemeente Dalfsen is door collega-bestuurders genomineerd als Beste Bestuurder van een kleine gemeente (tot 35.000 inwoners).

Betrokken en energiek

Burgemeester Erica van Lente wordt omschreven als een betrokken en energieke verbinder. Ze durft keuzes te maken en is deskundig en daadkrachtig in haar optreden. Haar focus ligt op samen en inclusief. Burgemeester Van Lente heeft aandacht voor alle geluiden uit de samenleving. Ze is oprecht geïnteresseerd in de ander en een zeer gewaardeerde bestuurder.

Stemmen kan tot 30 januari

Sinds 2014 organiseren Binnenlands Bestuur en Necker samen de jaarlijkse verkiezing van de Beste Bestuurder. Lokale en regionale politici, bestuurders, secretarissen en griffiers maken in de eerste ronde van de verkiezing een selectie van bestuurders. Wie vonden zij uitblinken in het afgelopen jaar? En waarom? Op dinsdag 16 januari zijn de genomineerden voor Beste Bestuurder 2023 bekend gemaakt. Dan start ook ronde twee.  Iedereen kan vanaf nu meebepalen wie van de genomineerden de Beste Bestuurder van 2023 wordt. Stemmen kan van 16 januari tot 30 januari via www.bestebestuurder.nl.

Foto: Esther Hardon

  • Bron: Gemeente Dalfsen