De Kleine Wolf, Camping van het Jaar 2024

 STEGEREN – Camping De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot ‘Camping van het Jaar 2024’ als de fijnste familiecamping van Nederland. De titel ‘Camping van het Jaar 2024’ werd vrijdag 12 januari door de ANWB uitgereikt op het PiNCAMP Gala in Stuttgart. Ook in 2020 en 2022 werd De Kleine Wolf uitgeroepen tot Camping van het Jaar.

De camping van het jaar verkiezing is een jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB waarbij kampeerders zelf hun stem konden uitbrengen op hun favoriete camping. In totaal hebben voor deze verkiezing ruim 23.000 respondenten hun stem uitgebracht op 58 genomineerde campings in 3 categorieën. Kampeerders hebben verschillende aspecten beoordeeld, waaronder het zwembad, uitstraling (zwem)faciliteiten en camping, animatie, gastvrijheid, hygiëne, kwaliteit horeca, prijs- kwaliteitverhouding en service. De Kleine Wolf scoort het hoogst van alle campings en mag zich daarom de fijnste familiecamping met zwembad en waterpret noemen.

Anne-Sophie en Peter Kamphuis van Camping De Kleine Wolf zijn enorm trots en vereerd dat hun camping heeft gewonnen. “Samen met ons team en onze gasten maken we de camping. Wij blijven investeren in de wensen van onze gasten, dat is onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. "

Naast de eervolle titel 'Camping van het Jaar 2024' draagt De Kleine Wolf ook de volgende titels, ANWB Erkende Topcamping met 5-sterren, ADAC Superplatz en de op één na beste camping van Europa op internationaal niveau. Al 60 jaar is De Kleine Wolf een begrip in de recreatiewereld, een familiebedrijf dat buitengewone ervaringen biedt en uitblinkt in faciliteiten en gastvrijheid.

Over De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een 5-sterrencamping gelegen in het Overijsselse Vechtdal gericht op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Een fijne familiecamping met toeristische kampeerplaatsen en uiteenlopende accommodaties. De verschillende zwembaden, voorzien van splinternieuwe glijbanen, en het zandstrand zorgen voor volop zwemplezier. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in het indoor speelparadijs, op de PumpTrack, tijdens het vissen bij de visvijver, of bij het genieten van shows in het theater. Bovendien is er tijdens het seizoen elke dag animatie, waardoor er altijd iets leuks te beleven is. Na een dag vol nieuwe indrukken is er de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner in een van de restaurants of een snelle hap bij de pizzeria of snackcorner.

  • Bron: Persbericht de Klein Wolf