Veel jubilarissen bij Marienberg

MARIËNBERG -  Het was natuurlijk zoals gewoonlijk weer gezellig op het Westerpark. Mooi da'j d'r bint is daar de slogan. Voorzitter Jan Hagedoorn had weer heel wat bloemen te verdelen, want er waren weer veel jubilarissen. De mensen die 25 jaar de contributie hadden betaald werden als eerste in het zonnetje gezet. Ben de Lange was zelfs 65 jaar lid van de club, en is steevast bij elke wedstrijd van het eerste elftal present. Als laatste kwam Gerrit Heine aan bod. Gerrit doet vreselijk veel voor de club.

De volgende leden waren 25 jaar bij de zaak.

Kris Noeverman, Jan Egberts, Janneke de Lange-Lubbers, Roy Lotterman, Roy Doek, Jelle Brinks, Thijs Altena, Esmé Sluyer en Gerrit-Jan Waayman.

René (Freek) ter Bekke is alweer 40 jaar inpandig op het Westerpark. 50 jaar lid, vanaf 1973 waren Jan Noeverman, Gerrit Bakker en Hans Ribberink.

Maar jij hebt natuurlijk altijd baas boven bazen want Jan Hierink (kanaal) en Henk Regeling zijn al zestig jaar lid van de roodzwarte club.

Oud-penningmeester Ben de Lange werd zelfs gehuldigd voor maar liefst 65 jaar lid van de club, hoe mooi kun je het hebben. Toen moest het slotstuk van de middag nog komen. Want eindelijk werd Meneer Mariënberg, Gerrit Heine, eens in het juiste zonnetje gezet. Want als je Westerpark zegt dan zeg je Gerrit. Heine is er altijd en overal. Hij kreeg terecht de ere-titel ‘Lid van Verdienste’ opgespeld door onze voorzitter.

  • Bron: Bart Nijstad