De Piepenplas pakt uit met 55e carnavalsprogramma!

VILSTEREN - Het bestaan van de Piepenplas, de carnavalsnaam voor het pittoreske dorp Vilsteren, kan niemand ontgaan zijn. Al 55 jaar wordt hier door jong en oud carnaval gevierd. Met meer dan honderd Piepenplassers wordt al maanden gewerkt om er weer een onvergetelijk carnavalsfeest van te maken. Het hele weekend is er van alles te doen; er is voor ieder wat wils!

Vrijdag 9 februari

Op vrijdagmiddag van 14.30 tot 18.00 uur wordt er voor iedereen van 0 tot 100 jaar een knotsgek carnavalsfeest georganiseerd. Met optredens, special guests en spelletjes voor jong en oud belooft het een ‘altijd gezellige’ middag te worden.

Vanaf 20.00 uur gaan de deuren open voor de aftrap van een weekend ouderwets gek doen en carnaval vieren! Met Lekke Band op het podium en DJ Delight achter de knoppen gaat ‘t dak eraf! Ook dit jaar is er een online kaartverkoop. Kijk voor meer informatie op www.piepenplas.nl.

Zaterdag 10 februari

Na de optocht in Lemelerveld kun je het feestje doorzetten in De Nieuwe Ruif voor het familiecarnaval. Met echte carnavalshits en een heleboel optochtlopers warmen we op van de optocht en voor de feestavond op De Tip!

Trek je beste carnavalspak uit de kast, want zaterdagavond wordt er één om niet snel te vergeten. GladJakkers en Beatcrooks weten wat feestvieren is en laten de hele tent springen met hun feestknallers! Ook dit jaar is er een online kaartverkoop. Kijk voor meer informatie op www.piepenplas.nl.

Zondag 11 februari

Alvast moed indrinken vóór de optocht of na de optocht opwarmen en nog één keer de longen uit je lijf blèren? Vanaf 12.00 uur ‘s middags is de tent geopend. Zorg dat je op tijd bent, want om stipt 13.30 uur start de Vilsterse optocht!

Wees na de optocht welkom in de tent voor de prijsuitreiking én voor een klapper van een afsluiting van het feestweekend in De Piepenplas: met Wolfgang Saufi en niemand minder dan De Feestdirecteuren! Op zondag is toegang tot de feesttent helemaal gratis.

In het weekend voorafgaand aan het carnavalsweekend is er ook al van alles te doen bij ons in de feesttent:

Zondag 4 februari 11.00 uur | Kerkviering in de feesttent

De kachels zijn nog maar net geïnstalleerd, de tent pas versierd, maar op zondagochtend 4 februari is er een speciale kerkviering in de feesttent! Het gaat er net iets anders dan anders aan toe, met humor en verkleedkleren. Daar moet je een keer bij zijn geweest. 

  • Bron: Persbericht Piepenplassers