“Nieuwjaarsconcert” met vier muzikanten

 

LEMELERVELD - Zaterdag 13 januari om 15.00 uur begint het nieuwe Concertjaar 2024 in de Willem Hendrik Zwarthal met een spetterend optreden van vier talentvolle muzikanten: Wilbert Magré, Leon Koppelman, Jan & Rebecca Rozendaal. Traditiegetrouw wordt er op het nieuwe jaar geproost met een glaasje champagne.

Wilbert Magré (1992) werd al op zeer vroege leeftijd in aanraking gebracht met de liefde voor muziek door zijn vader, Wim Magré. Naast pianist is hij ook dirigent en heeft een groot aantal koren onder zijn leiding:

Nieuwe muzikanten in het programma zijn Jan en Rebecca Rozendaal. Violiste Rebecca bespeelt een Duitse viool uit de achttiende eeuw. Door de leeftijd en de fijne bouw heeft deze een unieke warme klank. Rebecca speelt veelal klassieke muziek, waaronder werken van Bach, Beethoven en Mendelssohn.

Jan Rozendaal is als organist verbonden aan diverse zangverenigingen. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als gastorganist bij andere koren. In die hoedanigheid begeleidt hij met zekere regelmaat bekende solisten en instrumentalisten

Leon Koppelman bespeelt verschillende panfluiten, waaronder de sopraan-altpanfluit, de tenorpanfluit, de concertpanfluit en de contrabaspanfluit. De Roemeense panfluiten kenmerken zicht door warme, krachtige en heldere klank.

Reserveren is gewenst 0572-371838 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De entree bedraagt Euro 16,00 p.p. inclusief koffie/thee en een hapje en drankje na afloop. 

  • Bron: Persbericht WHZ hal