Meet & greet met Sandra Pasman van Copii of Love

NIEUWLEUSEN – Sandra Pasman is voor een kort verlof terug in Nieuwleusen, het thuisfrontteam organiseert daarom een meet & greet, waar Sandra graag haar verhaal vertelt.

Sandra is nu alweer 2,5 jaar actief als vrijwilligster op het project Copii of Love in Roemenië. Ze woont en werkt in Medgidia. Dagelijks steekt ze haar energie in het begeleiden van kinderen uit kansarme gezinnen. Vader en moeder zijn niet in staat hun kinderen te helpen met schoolwerk. Niet onlogisch want vaak kunnen ze zelf niet lezen of schrijven. Doordat Sandra en de andere vrijwilligers dagelijks de kinderen begeleiden, gloort er voor hen een betere toekomst dan de vorige generatie.

Wilt u eens horen hoe Sandra leeft en werkt in Roemenië, dan bent u welkom op de meet en greet die wordt gehouden op 28 december vanaf half acht in de Maranathakerk in Nieuwleusen . Ook zal er deze avond een terug blik zijn van de bouwreis die in oktober heeft plaatsgevonden. Bijna 30 personen, verdeeld over drie weken, hebben toen Sandra geholpen bij het lesgeven en daarnaast ook gebouwd aan een verbeterd onderkomen. Ook hiervan worden beelden vertoond op de meet & greet avond van 28 december.

  • Bron: Persbericht