Nieuwjaarsbijeenkomsten in het Vechtdal op 9 januari

VECHTDAL - De gemeente Dalfsen viert haar Nieuwjaarsreceptie 2024 net als in 2023 in één van de dorpen. Op dinsdag 9 januari sluit de gemeente aan bij de Nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging Nieuwleusen. “Inwoners en ondernemers uit alle kernen zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom bij Liv Nieuwleusen,” aldus burgemeester Erica van Lente.  

De inloop is vanaf 19.30 uur met koffie en thee. Om 20.00 uur houdt Carola Mulders een kort welkomstwoord, gevolgd door de Nieuwjaarstoespraak van Erica van Lente. Daarna volgt een borrel die tot uiterlijk 21.00 uur duurt.

Ommen

De gemeente Ommen nodigt al haar inwoners uit voor de nieuwjaarsontmoeting 2024 op dinsdag 9 januari. Samen met de inwoners wil men terugkijken op 2023 en 2024 goed beginnen. De deuren van het Vechtdal College gaan hiervoor open om 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur. Vanaf 20.30 uur is er alle tijd en ruimte om andere inwoners en ondernemers te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Er is een nieuwjaarstoespraak door burgemeester Hans Vroomen gevolgd door lokale poëzie en verrassende trucs.

De nieuwjaarsontmoeting wordt georganiseerd door de gemeente Ommen, Koninklijke Horeca Nederland afd. Ommen, Ondernemersvereniging Ommen, ZP Ommen, Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen en Vechtdal College Ommen.

Hardenberg

De gemeente Hardenberg nodigt alle inwoners en ondernemers van harte uit voor een spetterende Nieuwjaarsborrel op dinsdag 9 januari. Het wordt een gezellige avond waar ontmoeten centraal staat, vol verrassingen en vermaak.

De burgemeester kijkt terug op het afgelopen jaar en werpt een blik op 2024. Iedereen is van harte welkom vanaf 20.15 uur in het gemeentehuis. U zult worden ontvangen met een welkomstdrankje. De nieuwjaarbijeenkomst is om 23.00 uur afgelopen.

Ga uit van een avond vol humor. De Speld staat bekend om het maken van grappen over het nieuws. Verwacht grappen die u laten lachen en aan het denken zetten.

De gemeente kijkt er naar uit om samen met u het nieuwe jaar feestelijk te beginnen. Kom langs, ontmoet mede-inwoners, en maak er samen een gezellige avond van. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

  • Bron: Vechtdal TV