Kerstpakket voor de Voedselbank?

HARDENBERG/DEDEMSVAART/OMMEN – Het is weer de tijd van de kerstpakketten. Vaak worden veel etenswaren in zo’n pakket niet gebruikt. De Voedselbank Hardenberg Ommen kan deze producten goed gebruiken. Daarom zijn er in de laatste weken van het jaar weer inzamelingen in Hardenberg, Ommen en Dedemsvaart.

Inleverpunten

Tijdens kantooruren kan men tot en met 21 december bij het gemeentehuis van Hardenberg zowel delen van kerstpakketten als ander houdbaar voedsel inleveren.

In Hardenberg kan men ook altijd op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 11.30 uur producten brengen bij de Voedselbank aan de Nijverheidsstraat 2.

In Ommen kan dat aan de Merelstraat 84. In Dedemsvaart mag het gebracht worden naar de Nachtegaalstraat 14. Voor deze beide huisadressen geldt dat als er niet wordt open gedaan het ook bij de voordeur mag worden gezet.

In Hardenberg kan men ook een afspraak maken om pakketten op te laten halen door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Bron: Voedselbank